Luxe Wellness VIP Bungalows
Bungalow advies op maat 038-3856300 | |

Ultieme wellnessbeleving in onze bungalows

We beschikken over vele wellnessmogelijkheden in onze bungalows:

Buitenspa

Steeds meer mensen hebben de voordelen ontdekt van een buitenspa (in de volksmond ook wel Spa, Whirlpool, Hottub of Spa Bubbelbad genoemd). Een spa is niet seizoensgebonden en kan het gehele jaar, ook in de herfst en winter, gebruikt worden. Doordat een Spa bad een masserende werking heeft, wordt dit in combinatie met warm water als relaxerend en spierontspannend ervaren, wat zeker ten goede komt aan de algemene gezondheid van de mens. Ook heerlijk liggen in het warmwaterbad helpt om helemaal te ontstressen en tot rust te komen.

Hottub
Jacuzzi
Jacuzzi

Sunshower

De voordelen van de Sunshower zijn enorm. Een stukje wellness in je eigen badkamer! Zonnen en douchen nemen ongeveer evenveel tijd in beslag. Bovendien is gebleken dat staand zonnen het meest effectief is. De Sunshower of UV douche is zeer flexibel in gebruik. U stelt zelf uw bruiningsprogramma samen en u kunt, door middel van een timer, instellen hoe lang u onder de Sunshower wilt. Tevens kunt u zelf bepalen welke van de 5 hogedruklampen u aanzet. Op deze manier kunt u zeer gericht bruin worden. Zonlicht (UV) zorgt voor Vitamine D, een zomers kleurtje en meer energie. Elke dag 10 minuten mild zonlicht is gezond. Natuurlijk bepaalt u zelf of u tijdens het douchen de Sunshower aanzet!

Sunshower
Sunshower
Sunshower
Sunshower
Sunshower
Sunshower

Finse houtgestookte hottub

Heerlijk genieten in de houtgestookte hottub, bij het type Westerwolde Wellness comfort (geschikt voor 6 of 7 personen, het Weitehuis (geschikt voor max 16 personen) of het Pallertshuis (geschikt voor 24 personen) staat een mooie houtgestookte hottub.

Sauna
Sauna

Finse sauna

De Finse sauna is de ultieme beleving van wellness. De Finnen hebben lang geleden al uitgevonden dat een kolengestookte sauna de echte beleving is van sauna. Als ritueel is ook bekend om op te gieten met een lekker geurtje zoals Dennengeur of bijvoorbeeld Ecalypta. Heerlijk de luchtwegen verfrissen. Het kan allemaal in onze Finse sauna’s.

Wat zijn de voordelen van de sauna:

  • Verzacht en ontspant vermoeide spieren.
  • Verhoogt de natuurlijke weerstand.
  • Verlicht stress en zorgt voor ontspanning.
  • Verhoogt de stofwisseling.
  • Verbetert de circulatie.
  • Bevordert het herstelproces en het vrijkomen van natuurlijke pijnstillers.

Afkoelen kan door lekker te douchen onder onze regendouches.

Sauna
Sauna
Sauna
Sauna
Sauna
Sauna
Sauna

Koudwater-dompelbad

Bij de bungalows Lethe (12 persoons) en Grote Stee 14 persoons op Emslandermeer hebben we de beschikking over een koudwater-dompelbad. Heerlijk afkoelen vanuit de sauna zo het dompelbad in. Ook heerlijk op hete dagen om lekker te verkoelen.

Sauna

Badkamers

Onze badkamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn er bungalows die speciaal ingerichte badkamers hebben voor mindervaliden.

badkamer 1
badkamer 2
badkamer 3
Badkamer 4
badkamer 5
badkamer 6

Zonnebank of zonnehemel

Al heel lang is bekend dat zonlicht (UV) goed is voor ons welzijn. Even lekker bijbruinen, even zon “tanken” in de donkere maanden van het jaar of er gewoon even een lekker kleurtje op doen als buiten de zon even niet schijnt. Onze wellnessbungalows beschikken over een super de luxe zonnebank of een makkelijk hanteerbare zonnehemel om het wellnessgevoel even helemaal compleet te maken.

Zonnebank
Zonnebank
Zonnebank

Een groot aantal bungalows is bij ons tevens nog uitgerust met lichttherapie, uit onderzoek is gebleken dat kleurschakeringen een extra positieve invloed hebben om helemaal tot rust te komen. Ook de infraroodstralers in de sauna helpen om de spieren te ontspannen.

Zonnebank
Zonnebank
Zonnebank
Contactgegevens

Postadres:
Luxe Wellness Bungalows
Heer Janszdorp 15
4493 EA Kamperland
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2022